Add Background Images Here
Stacks Image 257
Stacks Image 259
Add Background Images Here
Stacks Image 278
Stacks Image 280

Autoschade? Wat nu?

Dan bepaalt u altijd zelf wie uw auto repareert. Dit is wettelijk geregeld, dus laat u niet misleiden!
Meld uw schade zsm bij uw tussenpersoon of verzekeraar. U vult samen met de tegenpartij direct een europees schadeformulier in. Daarna komt u bij ons langs zodat we de schade kunnen inspecteren en foto,s nemen van de schade. Met de benodigde gegevens maken we dan een begroting in ons calulatiesysteem. We plannen dan meteen de reparatie in en reserveren indien gewenst een leenauto. U kunt of wilt natuurlijk niet altijd een beroep doen op uw verzekering. We zoeken dan altijd naar de voordeligste oplossing, een voorbeeld daarvan is het gebruik van 2e hands onderdelen.

Welk bedrijf herstelt uw auto? U bepaalt!

Veel autobezitters zijn zich er niet van bewust dat het fenomeen “schadesturing” een onderdeel van de polisvoorwaarden is met keiharde sancties als u zelf wilt bepalen waar u uw auto laat repareren bij schade. Uw verzekeraar stuurt u naar een schadeherstelbedrijf waar de verzekeraar volume contracten mee heeft afgesloten. Verzekeraars schermen vaak met een lager of geen eigen risico, gratis vervangend vervoer tijdens herstel , rechtstreekse betaling aan het schadeherstelbedrijf e.t.c. Dit alles om het toch voor elkaar te krijgen dat u laat sturen en de auto alsnog naar het schadeherstelbedrijf brengt dat voor de verzekeraar werkt.
Als eigenaar van de auto heeft u veelal met dit schadeherstelbedrijf geen binding en al helemaal geen vertrouwensband.
Dit alles heeft te maken met afspraken op volume en prijs. Het schadeherstelbedrijf levert hierdoor marge in. Omdat ze moeilijk het hoofd boven water kunnen houden, is de kans groot dat er ingeleverd wordt op kwaliteit tijdens het herstel van uw schade. Meer delen worden hersteld ,(plamuren en uren schrijven), terwijl in gezonde situatie de onderdelen vervangen moeten. Er wordt ook geregeld gekozen voor niet originele (OEM)onderdelen.

KORTOM: LAAT U NIET DIRECT DOOR UW TUSSENPERSOON/VERZEKERAAR OVERTUIGEN VAN DEZE STURING. BIJ ONS: OVERNAME VAN HET STANDAARD EIGEN RISICO TOT MAXIMAAL 150 EURO EN GRATIS VERVANGEND VERVOER.
De Feijter Autoschade
Drieschouwenzuid 6, Axel
T 0115-852377
M 06-48461664
E info@defeijterautoschade.nl
 MEER
KVK 22064914
Privacyverklaring
 OPENINGSTIJDEN
Ma t/m Vrij
08.15 - 18.00 uur

Powered by www.webcompact.nl