Algemeen

De Feijter Autoschade & Spuitwerk is gevestigd aanDrieschouwen-Zuid 6 in Axel. Van 2012 tot 2016 waren we werkzaam onder de naam Spotworks. Omdat we vanaf April 2016 verhuist zijn naar een groter en nieuw pand naast het oude, hebben we meteen besloten onze naam te veranderen naar de Feijter Autoschade & Spuitwerk. De reden is dat de nieuwe naam een vertrouwder gevoel geeft bij sommige mensen en het is herkenbaarder in de regio . Eigenaars Kees en Bianca de Feijter beschikken daar over een modern ingerichte werkplaats met spuitcabine, bruggen met stofafzuiging en richtmogelijkheden. De aangekochte spuitcabine is voorzien van het moderne en energiezuinige open verbranding-systeem. De besturing is frequentie geregeld, zodat er niet onnodig teveel energie wordt verspeeltVerder is onze werkplaats volledig voorzien van LED verlichting en we verwarmen ons door middel van vloerverwarmingWij kunnen op onze nieuwe locatie autoschade op een proffesionele manier herstellen met de beste kwaliteit en service. Natuurlijk blijven we ook het vertrouwde adres voor het reconditioneren ( cleanen- autopoetsen) van uw auto.

Heeft u schade en wilt u direkt langskomen? Kijkt u eerst even naar onze openingstijden op onze website of bel ons, want we zouden het vervelend vinden als u voor een gesloten deur staat. Ook verzoeken we u de groene kaart, kentekenbewijs en rijbewijs mee te nemen als het om een verzekeringskwestie gaat. De Feijter Autoschade & Spuitwerk staat garant voor goede kwaliteit en service met ruim 30 jaar ervaring. De schade afwikkeling wordt van A tot Z voor u geregeld. Verzekeringsmaatschappijen proberen vaak uw keuzevrijheid in te perken door een eigen risico te berekenen indien u naar een ander herstelbedrijf dan op de groene kaart genoemde staat. Echter nemen wij in de meeste gevallen de eigen risico voor onze rekening.

Ook W.A verzekerden helpen we graag. Als het om een verhaalbare schade gaat bij een tegenpartij kunt u zonder problemen bij ons terecht. Bent u W.A verzekerd en zelf in de fout? Ook dan denken we mee om uw auto tegen een eerlijke kostprijs te repareren. Met het toepassen van gebruikte onderdelen bijvoorbeeld kan de kostprijs flink gereduceerd worden.

Service

-        Gratis leenauto

-        Geen nummerbehandeling. We zijn een klein bedrijf waar u zeker geen nummer bent.

-        Vakmanschap

-        Flexibele openingstijden, s,avonds kunt ook veelal bij ons terecht.

-        Eventuele haal en brengservice.

OPENINGSTIJDEN:

Maandag t/m Vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur.

Zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Wij hebben flexibele openingstijden, s,avonds eventueel op afspraak.

 

TELEFOON: 0115-852377 of 06-48461664.

e-mail: info@defeijterautoschade.nl